Videoclipuri Atria Urban Resort

Autor:    Actualizat: 13.04.24

Descoperă Complexul Rezidențial Atria Urban Resort și fă cunoștință cu echipa noastră prin intermediul materialelor video pe care le-am realizat pentru a-ți ușura căutarea locuinței potrivite.

Faza 3 se apropie de finalizare! Aflați mai multe noutăți cu Liria Themo

Am avansat cu lucrările! Intrați pe acest video pentru a afla noutățile legate de cea mai recentă fază de dezvoltare care se încadrează în clasamentul energetic nZEB. 

ZF INVESTIȚI ÎN ROMÂNIA cu Liria Themo despre Atria Urban Resort si noutățile din Faza 3

Cea de a treia fază de dezvoltare evoluează și recepția ei este planificată pentru toamna 2024. Cu ce noutăți vine și cu ce se diferențiază complexul aflați în acest interview alături de Bogdan Alecu.De la costurile de întreținere, la felul cum a fost gândit proiectul: densitate mică, spații verzi și regimul scăzut de înălțime, urmăriți discuția aici.

 

Importanța Infrastructurii: La ce să fii atent când cauți o casă sau un apartament

De la drumuri și accese și rețele și utilități, pâna la ce clădiri rezidențiale se contruiesc și cum se dezvoltă corect un cartier de locuințe multifamiliale. Un video informativ și foarte relevant într-o capitală în plină dezvoltare unde infrastructura este adesea neadecvată și investițiile suplimentare sunt necesare. Liria Themo vă atrage atenția la ce întrebări să puneți și la ce să vă uitați când cercetați piața imobiliară, fie pentru o casă pe pamant sau un apartament la bloc.

 

Cartierul Atria Urban Resort: Evoluția complexului cu începerea Fazei III și comunitatea formată

Interview la Legile Afacerilor cu Andrei Cristea despre următoarea fază de dezvoltare și despre rezidenții cartierului și cum se încheagă o comunitate.

 

Oamenii își doresc „15 minute cities”

Podcast despre cum poate fi dezvoltat un complex rezidențial într-un mod sustenabil care să ofere un mod de viată mai echilibrat rezidenților.

 

Raportul Calitate-Preț: Ansamblul Rezidențial Atria Urban Resort

În urma sondajelor făcute, cumpărătorii noștri ne susțin că hotărârea lor de a cumpăra la Atria se bazează pe un raport calitate-pret greu de egalat în Sectorul 1. Află cum viziunea noastră și a proiectanților se potrivește cu cea a cumpărătorilor și ce înseamna un proiect clientcentric.

 

Premiul pentru cea mai impresionantă regenerare urbană

Complexul Atria Urban Resort a primit premiul pentru ”Cea mai impresionantă regenerare urbană 2020” în cadrul Galei Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, organizată la Hotelul Radisson din București în data de 28.05.2021, ceea ce reprezintă pentru echipa noastră, o recunoaștere extraordinară oferită de specialiști.

 

Cauți un apartament nou în Sectorul 1?

Căutarea și cumpărarea unui apartament nou presupune o cercetare elaborată pe dorințe și nevoi, cu constrângeri de buget, dar și de cele dictate de centrul vital al fiecaruia.

 

Evoluție lucrări Faza 2 la Atria Urban Resort

Desfășurarea fazei 2 din ansamblul rezidențial Atria Urban Resort. În prezent (anul 2022), am finalizat primele două faze ale complexului Atria Urban Resort și acum Faza 3 este demarată.

 

Curtea interioara din Faza 1 – Atria Urban Resort

Etape din procesul de amenajare a curții interioare din Faza 1 din cadrul ansamblului rezidențial Atria Urban Resort: cum arată curtea la începutul amenajarii peisagistice în vara anului 2019 și cum arată acum – o oază de verde și liniste pentru cei ce au ales Acasă la Atria!

<

 

 

Vrei să vezi mai multe? Accesează canalul Atria Urban Resort pe Youtube: https://www.youtube.com/c/AtriaUrbanResort

 

 

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii