Locul de Parcare – Atria Urban Resort

Locurile de parcare de la Atria Urban Resort din Faza 1 si Faza 2 sunt toate supraterane. Locul de parcare este pavat cu dale inierbate si are o suprafata utila de 12 mp.

Acest complex rezidential din Sectorul 1 este apreciat mai ales de cumparatorul informat care, in urma unui studiu de piata amanuntit, cantareste elemente precum intimitatea datorita cladirilor P+4 si distantele dintre ele, calitatea proiectului, spatiul liber, grija pentru spatii verzi, optiunile de transport in comun, accesul catre zone de interes precum centre comerciale, piete si scoli. Astfel, pentru echipa comerciala, cumparatorul informat devine partenerul preferat care detine o vedere echilibrata si realista cu posibilitatea de a distinge beneficii reale intr-un buget corect.

Locul de parcare la un pret accesibil

Am optat pentru locuri de parcare la suprafata pentru a mentine preturi accesibile si pentru a oferi apartamente cu amenajari si echipamente de la furnizori respectati precum Viessman, Ideal Sandard, Bosch, Kermi, etc. In al doilea rand, conceptul Atria incorporeaza aceasta idee de parcuri cu arbori seculari care pot atinge inaltimi de peste 30m. Cu timpul cladirile vor fi preluate de coroanele arborilor si aleile vor fi umbrite de frunzisul lor. Parcarile supraterane permit o dezvoltare radacinara corecta neexistand constructii la suprafata. In cativa ani, acesti copaci din specii extrem de variate, vor crea o adevarata oaza de liniste si relaxare pentru locuitorii ansamblului. Ne mandrim cu un concept unitar de peisagistica semnat de peisagistul francez Nicolas Triboi care este indragostit de padurile noastre carpatine.  Spatiile deschise si verzi ocupa 75% din suprafata totala de teren in care parcurile interioare formeaza un habitat cu un peisaj jucat si verde care se completeaza cu alei, piatete si parcaje.

Dorim sa iti impartasim si tie bucuria ca putem afirma cu mandrie ca Atria este complexul rezidential in care fiecare apartament are copacul sau 🙂 Da! In Faza 2 am plantat 400 de arbori, iar ca sa il citam pe Nicolas Triboi „Nu venim cu niste tufe de tuia, ci cream un ecosistem prin jocuri topografice si folosind plante spontane si indigene”.

Locul de parcare de la Atria:

 • Are o suprafata utila de 12 mp
 • Pretul este de 6.950 Euro + 19% TVA

 

loc parcare atria urban resort

Vezi mai multe poze in galerie, aici.

Contactează-ne 🌈 Sau cere o vizionare – online.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram.

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Date Contact

  Adresa

  • Șoseaua Chitilei 242

  Date companie

  • STRAULESTI LAC ALFA SA
  • RO36160878
  • J40/7777/2016
  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii