Site-ul www.atriaresort.ro este proprietatea STRAULESTI LAC ALFA SA. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www. atriaresort.ro .

Accesul si utilizarea site-ului www.atriaresort.ro se face cu respectarea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

  1. ACCES SI TERMENI GENERALI

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii on-line despre activitatile STRAULESTI LAC ALFA SA (denumita in continuare „DEZVOLTATORUL”). Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

DEZVOLTATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Dupa caz, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.

La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

Prin intermediul acestui site nu se efectueaza comert on-line sau vanzari ale unitatilor locative ale DEZVOLTATORULUI, scopul acestuia fiind doar de a informa utilizatorii si promova proiectul rezidential al DEZVOLTATORULUI.

Procesul de achizitie a unui imobil este conditionat si de semnarea anumitor documente, precum dar fara a se limita la : contractul de rezervare, promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare si contractul de vanzare-cumparare in forma autentica.

DEZVOLTATORUL isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Suprafata utila: Suprafata utila publicata pe site este prezentata asa cum a fost furnizata de catre proiectanti si are la baza proiectele de arhitectura ale fiecarui corp de cladire. Este posibil ca intre suprafata publicata si suprafata finala sa existe diferente care se pot datora mai multor factori: mici diferente datorate aplicarii de finisaje sau rigips, efectuarea de modificari arhitecturale, alte cazuri neprevazute, etc.

Mobilierul si decoratiunile existente in imaginile de promovare ale apartamentelor sunt cu titlu de prezentare, nefiind incluse in dotarea apartamentelor.

Comision 0% : DEZVOLTATORUL nu percepe niciun comision de la cumparatorii potentiali.

Oferte prezentate pe site : orice tipuri de oferte sunt valabile numai in limita stocului disponibil. Pentru a afla stocul disponibil este necesara contactarea directa a reprezentantilor de vanzari. Din motive tehnice si obiective, legate de actualizarea si modificarea foarte rapida a ofertelor, este posibila ca publicarea exacta a cantitatilor disponibile la un moment dat sa fie neactualizata sau eronata.

Asistenta la intocmirea dosarului bancar : DEZVOLTATORUL va face eforturi rezonabile sa ofera asistenta potentialilor clienti la intocmirea dosarului in vederea obtinerii de catre acestia a finantarii achizitiei unitatii locative dorite, prin aceasta intelegandu-se strict furnizarea documentelor legate de imobil si de actele de proprietate. Pentru alte servicii este posibila plata anumitor taxe si comisioane de catre potentialul client, acesta fiind informat, pentru exprimarea acordului.

Acordarea unui credit este conditionata de indeplinirea de catre potentialul cumparator a conditiilor de eligibilitate financiara si poate fi supusa platii unor taxe sau comisioane din partea institutiei finantatoare.

De asemenea, contractul de vanzare cumparare al unei unitati locative se va incheia, conform legii, in forma autentica, la acesta aplicandu-se onorariul notarial si taxele de publicitate imobiliara.

  1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

DEZVOLTATORUL ofera acces liber la site-ul www.atriaresort.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de DEZVOLTATOR sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al DEZVOLTATORULUI sau al partenerilor sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea DEZVOLTATORULUI sau a partenerilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al DEZVOLTATORULUI, DEZVOLTATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de DEZVOLTATOR si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

DEZVOLTATORUL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. DEZVOLTATORUL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. DEZVOLTATORUL nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de DEZVOLTATORUL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

DEZVOLTATORUL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita DEZVOLTATORUL sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Bucuresti, Romania.

  1. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua DEZVOLTATORUL sau a retelei DEZVOLTATORUL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua DEZVOLTATORUL care nu sunt publice, fara autorizatie;

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua DEZVOLTATORUL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. DEZVOLTATORUL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

  1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

DEZVOLTATORUL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, site si/sau serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

DEZVOLTATORUL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

DEZVOLTATORUL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

  1. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. DEZVOLTATORUL este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

DEZVOLTATORUL nu ofera nici o garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul DEZVOLTATORUL sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

  1. LIMITAREA RASPUNDERII

DEZVOLTATORUL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca DEZVOLTATORUL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul DEZVOLTATORUL;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de DEZVOLTATORUL, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@atriaresort.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. DEZVOLTATORUL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, rauvoitoare, cu limbaj licentios sub orice forma, asupra propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. DEZVOLTATORUL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

  1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului DEZVOLTATORUL pentru a putea primi sau utiliza unele informatii, oferte sau servicii sunt protejate in conditiile legii nationale aplicabile sau a Regulamentului 2016/679/UE privind datele cu caracter personal – GDPR.

Conditiile de confidentialitate si informatii despre datele cu caracter personal sunte detaliate si le gasiti accesand sectiunea speciala a site-ului www.atriaresort.ro.

DEZVOLTATORUL face eforturi pentru a preveni atacurile avand ca scop furtul de date sau care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor cu caracter personal.

DEZVOLTATORUL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile DEZVOLTATORULUI.

Politica site-ului www.atriaresort.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, DEZVOLTATORUL isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. DEZVOLTATORUL poate utiliza aceste materiale, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii