Atria Urban Resort – Ansamblul Rezidential din Sectorul 1 – Straulesti – Bucurestii Noi – Chitila

O analiză simplă de localizare a complexului îți va arăta că este un cartier accesibil, cu multiple accese și beneficii.

Localizare: Ansamblul rezidential Atria Urban Resort

Desen clădire

5minute

Atria Urban Resort este amplasat în sectorul 1, lângă lacul Străulești, în vecinătatea Colosseum Mall, pe un teren de 9 hectare. Prima fază este finalizată și dată în folosință, încă din Ianuarie 2020. Faza I cuprinde un total de 160 de apartamente (studio-uri, două și trei camere), un parc privat și o piscină dedicată rezidenților.

Cea de a doua fază este și ea finalizată. Ea cuprinde un total de 398 de apartamente dar include și apartamente de patru camere și este gândită cu facilități precum în prima fază. S-au plantat peste 400 de arbori în această nouă etapă. Cea de a treia fază este autorizată și se lucrează intensiv. Aceasta vine și cu integrarea unor măsuri mai sustenabile, însă fără a schimba conceptul unitar și verde!

Respectăm, în continuare, promisiunea de a construi cu distanțe mari între clădiri și cu un regim de înalțime redus pentru a menține un grad ridicat de intimitate și pentru a asigura că toate apartamentele sunt îmbăiate în lumină naturală.

5minute

Proiect Ansamblu rezidential Atria Urban Resort

Desen parc

10minute

Spațiile verzi, proiectate de un inginer peisagist francez pasionat, vor ocupa cel puțin 30% din teren, aproximativ 23.500mp, fiecare etapă având o zonă centrală, delimitată de clădiri, unde se regăsește spațiul de relaxare cu zone gândite pentru adulți și copii, unde joaca se desfașoară în natură, într-un parc cu piscină.

Proiectul de amenajare peisagistică este implementat astfel încât să asigure intimitate (atât pe orizontală, cât și pe verticală), diversitate de ambianțe (umbră, lumină, spații deschise, închise), activități variate, protecție vizuală și sonoră. În Faza 2a s-au sărbătorit cei 400 de arbori plantați.

Desen parc

Ansamblu rezidential Atria Urban Resort – Cai de acces

Desen metrou

5minute

Terenul destinat proiectului în suprafața de 90.000mp este localizat în Nord-Vestul Bucureștiului, în zona urbană Bucureștii Noi-Cartierul Străulești Sud, pe Șoseaua Chitila la numarul 242, cu acces facil către Șoseaua de Centură și spre centrul orașului, fiind necesare doar 15-30 minute pentru a ajunge la Piața Victoriei, depinzând de momentul zilei.

Stațiile de metrou Străulești Lac și Parcul Bazilescu pe linia M4 se află la doar 2,8-3km, linia autobuzului și a microbuzului R422/R476 (cu o frecventa de 15min, aer conditionat, conditii bune)  opresc în fața complexului și merg spre Clăbucet/1 Mai, linia autobuzului R469 oprește în fața complexului și merge la Terminalul Străulești, iar autobuzul 112 oprește în dreptul Centrului Comercial Colosseum, la doar 700m.

În momentul de față, la numai 500m, există acces și către linia CFR dar trenurile circula cu un program limitat. Proiectul feroviar a CFR-ului de a crea un tren urban numit ‘Complex București’ este în favoarea locuitorilor, ei ajungând astfel la Gara de Nord în 12min. Așteptăm cu interes dezvoltarea acestuia.

5minute

Desen parcare

10minute

Artera Șoseaua Chitilei cu patru benzi pornește din bifurcația cu Bulevardul Bucureștii Noi, în vecinătatea intersecției dintre Bulevardul Ion Mihalache/1 Mai cu Calea Griviței, circulația fiind mai fluidă, prin prisma cartierelor de case din zonă și a lipsei blocurilor. Accesul către noua parcare, Terminal Multimodal Străulești, permite rezidenților să-și parcheze mașina la gura metroului M4. Ieșirea spre DNCB-Centura Nord oferă posibilitatea de a parcurge cei 14km până la aeroportul Henri Coandă în numai 16 minute, iar Gara de Nord, la numai 8km, este, de asemenea, o destinație foarte ușor accesibilă.

Piața agroalimentară 16 Februarie se află la 3km.

Carrefour și Leroy Merlin sunt la numai 1km distanță, ușă la ușă. Mallul Colosseum are și cel mai mare StayFit Gym și în curând un cinematograf multiplex.

 

Urmărește-ne pe canalul de Facebook și Instagram.

Desen parcare

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii