Amenajarea în stil Românesc-Industrial  

Tur virtual cu amenajarea unui apartament de 2 camere în stil Românesc-Industrial din Faza 2

Stiați că sigla complexului Atria Urban Resort este inspirată din semnele cusute pe iile românești? Dacă vă uitați atent la logo-ul cartierului, veți realiza în scurt timp că poarta simboluri cu elemente familiare pentru români și oameni pretutindeni, fiind arhetipuri. Așadar, amenajarea unui apartament în stil românesc-industrial, nu ar trebui să surprindă vizitatorii. Spirala reprezintă sufletul, apa simbolizează viața, soarele, energia. Singurul simbol creat de noi este cel roz, care semnifică, prin formele alese, comunitatea care se cladește cu trecerea timpului.

Poarta, ca simbol

Mircea Eliade spunea că poarta reprezinta un întreg ciclu de viață, de la intrarea în lume până la plecarea finală, dar totuși poarta rămâne. Constantin Brâncuși a sculptat Poarta Sărutului, o trecere simbolică spre un alt univers. În București, intrarea dinspre nord și către inima orașului se face prin rondul Arcului de Triumf. Iar prima fază a complexului Atria, văzută de sus, are forma unei porți. Dezvoltatorii complexului, un antreprenor român și un fond de investiții românesc, și-au dorit să incorporeze elemente înrădăcinate în cultura țării. Împreună, Cityring Development și EVERGENT Investments au creat și agreat această siglă. Simbolurile care stau la baza pilonilor reprezintă suflet, comunitate, viață și energie.

Apartamentul model de 2 camere la Atria

O amenajare în stil românesc-industrial aduce un aer urban, unui apartament cu motive tradiționale. Intenția de a fuziona un curent contemporan cu o identitate atât de grafică, nativă și spirituală a născut un apartament primitor, familiar și alinător. Spiritul apartamentului este de actualitate, nu te simți ca la bunica acasa la țară, cu ștergare la geam. Aici arta tradiționala autentică, achiziționată de la magazinul Muzeul Național al Țăranului Român, este expusă cu mândrie, ștergarul fiind înrămat și veghează de la capul mesei, în acest apartament de 2 camere din Sectorul 1.

Vă invităm să-l descoperiți prin intermediul acestui tur-virtual, de oriunde ați fi, dar dacă sunteți în București, sunați-ne să-l contemplați și să vă inspirați la fața locului, trecând prin poarta complexului, spre un altfel de cartier rezidențial. Veți descoperi un ansamblu cu distanțe mari, cu grădini bogate și o adevărată apreciere pentru tainele artei românești, vă veți simți acasă.

Puteți citi și blogul scris de colega noastră, care s-a ocupat de amenajarea apartamentului in stil românesc-industrial aici.

Vizitează-ne si pe contul nostru de Facebook, aici.

Ai văzut și turul virtual al apartamentului model din Faza 1 amenajat de un arhitect renumit? Află ce materiale și finisaje premium am ales, alegeri pe care și tu le-ai face pentru confortul tău!

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Date Contact

  Adresa

  • Șoseaua Chitilei 242

  Date companie

  • STRAULESTI LAC ALFA SA
  • RO36160878
  • J40/7777/2016
  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii