Tur virtual cu amenajarea unui apartament studio Pop Art la Atria

din Faza 2

Ne bucurăm să-ți prezentăm un tur virtual cu amenajarea unui apartament studio Pop Art la Atria Urban Resort prin intermediul acestui tur virtual. Studioul dublu de peste 47 mp utili are un balcon accesibil din camera de zi și din bucătărie. Balconul are 11 mp și bucătăria, la 10,5 mp, permite să-ți poftești prietenii la masă sub privirea unei doamne, o imagine tipică pentru acest tip de decor. Apartamentul amenajat se află la etajul 1, dar este disponibil în mai multe variante. Noi recomandam să ne vizitezi pentru a alege acea locuință care ți se potrivește cel mai bine!

Faza 2 este surprinzătoare prin prizma distanțelor lăsate libere! Clădirile sunt despărțite de lungimi de până la 100m. Numai vizitând complexul, numai privind din curtea creată de aceste clădiri cu regim mic de înălțime, vei realiza scara ansamblului și cât de mult contează să vezi cer și să nu vezi fereastra vecinului în imediată vecinătate. Conceptul de urban resort, care sta la baza intregului proiect, adaugă valoare la calitatea vieții, dar și la valoarea proprietății. Copacii, arbuștii, piscina, străzile asfaltate, fațadele albe, arhitectura hotelieră, împreună, spun o poveste pe care o poți citi vizitând ansamblul, moment în care poți vizita și amenajarea unui apartament studio Pop Art.

La Atria, am reușit să clădim o lume aparte, la exterior și la interior, care reflectă cât de diferiți suntem -viitorii rezidenți cu alegeri de amenajări diferite și Atria, față de alte ansambluri rezidențiale.

tur virtual apartament cu amenajarea unui apartament studio Pop Art

Acest apartament model ‘Pop Art’ confirmă ca echipa noastră pune preț pe valori comune, raportul calitate-pret rămâne un pilon pe care se clădește numele Atria, dar înțelegem că fiecare dintre noi avem alte dorințe, alte nevoi și încercăm să le adresăm și pe acestea!

 

Vizitează-ne si pe contul nostru de Facebook, aici.

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Date Contact

  Adresa

  • Șoseaua Chitilei 242

  Date companie

  • STRAULESTI LAC ALFA SA
  • RO36160878
  • J40/7777/2016

  Ai văzut și turul virtual al apartamentului model din Faza 1 amenajat de un arhitect renumit? Află ce materiale și finisaje premium am ales, alegeri pe care și tu le-ai face pentru confortul tău!

  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii