Tur Virtual Apartamente

Te invităm să faci un tur virtual pentru fiecare dintre apartamentele noastre gata amenajate. Bineînțeles, noi recomandăm să ne și vizitezi pentru a alege acea locuință care ți se potrivește cel mai bine!

Studio Pop Art

Studioul dublu de peste 47 mp utili are un balcon accesibil din camera de zi și din bucătărie. Balconul are 11 mp și bucătăria, la 10,5 mp, permite să-ți inviți prietenii la masă sub privirea unei doamne, o imagine tipică pentru acest tip de decor. Apartamentul amenajat se află la etajul 1, dar este disponibil în mai multe variante.

Stil Românesc-Industrial

Știai că sigla complexului Atria Urban Resort este inspirată din semnele cusute pe iile românești? Dacă te uiți atent la logo-ul complexului, realizezi rapid elementele familiare pentru români și oameni pretutindeni, fiind arhetipuri. Așadar, amenajarea unui apartament în stil românesc-industrial nu ar trebui să surprindă vizitatorii. Spirala reprezintă sufletul, apa – viața, soarele, energia. Simbol adăugat de noi este cel roz, care semnifică, prin formele alese, comunitatea care se cladește cu trecerea timpului.

3 camere Hamptons

Acest tur virtual arată amenajarea unui apartament în stil Hamptons care ne îndeamnă la o călătorie pe coasta de nord a Americii, la est de New York. Menirea fiecărui apartament model este să spună o poveste. Acest apartament de 3 camere, 3B1, are note simple și curate, dar și detalii elegante. De la cornisele albe care înconjoară lungimile tavanelor până la noptiera din ceramică la intrarea în dormitorul mare cu accente asiatice sau decorațiunea patinată a unui căluț de mare.

Curtea interioară a complexului

În final, vă invităm să faceți și turul virtual al curții interioare Faza 1 a ansamblului rezidențial Atria, unde parcurile centrale sunt inima comunității, cu un peisaj jucat și verde care sunt create prentru a oferi rezidenților un trai relaxat și protejat de agitația orașului. Spațiile verzi de la Atria reprezintă un întreg ecosistem alcătuit din arbori ca magnolia și alți copaci seculari, precum cel de Mătase Persan, Frasinul, Arborele Pagodelor sau Tulipanul, o specie rar întâlnită în România, cu flori asemănătoare lalelelor. De asemenea, mai există garduri vii și pergole pentru plantele urcătoare din specia Glicina (Salcâmul Japonez sau Wisteria Floribunda). În timp, arborii vor umbri piațetele, vor ascunde distanțele mari dintre clădiri și, nu în ultimul rând, vor oferi mai multă intimitate piscinelor. Acest dialog dintre clădiri și natură se întrupează și îmbunătățește calitatea vieții de zi cu zi a complexului rezidențial.

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii