Altfel de București

Atria Urban Resort este un concept nou de comunitate rezidențială compusă din imobile de apartamente ce pot fi cumpărate direct de la dezvoltator, realizat în colaborare cu compania londoneză JTP Architects, specializată în planificare comunitară.

Localizat în nord vestul cartierului Bucureștii Noi, sectorul 1, în zona lacului Străulești și Colosseum Retail Park. Ansamblul va totaliza 1.400 de apartamente pe care dezvoltatorul le va realiza în patru etape; două fiind deja ridicate.

Primele două din cele patru etape sunt finalizate, locuitorii din prima fază, compusă din o sută șaizeci de apartamente (garsoniere, două și trei camere), un parc privat și o piscină dedicată rezidenților, locuiesc în cartierul Atria de la sfârșitul lunii Ianurie 2020.  Rezidenții fazei doi s-au mutat in apartamentele lor din ianuarie 2022. Cartierul Atria Urban Resort este branșat la toate utilitațile orașului, iar cea de a treia fază este deja în lucru! Conceptul rămâne unitar, dar clădirile vor fi dotate cu materiale și echipamente mai sustenabile pentru o lume mai bună!

Conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare. Astfel, dezvoltatorul a obținut un proiect unde 75% din suprafața de teren este (și va fi în continuare) acoperită de parcuri interioare, spații verzi, alei și parcaje, integrate într-un concept unitar de peisagistică.

Prima fază a fost vândută în totalitate. Au fost puse spre vânzare studio-uri în suprafată utilă de 40mp, apartamente de două camere (cu suprafețe utile între 50-60 mp) și apartamente de trei camere (cu suprafețe utile între 65-85 mp).  O dată cu cea de a doua fază, varietatea modelelor a crescut existând garsoniere până la patru camere. Prețul de vânzare este competitiv și la vedere, multe din modele încadrându-se în cota de TVA de 5%. Verifică disponibilitatea apartamentelor din cea de a doua fază, sau întreabă de cele din următoarea etapă de dezvoltare la 0751299402, unde se lucrează intensiv!

DESPRE INVESTITORI

EVERGENT Investments  –  Administratorul de Fonduri de Investiții Alternative EVERGENT Investments își concentrează eforturile pe sectorul imobiliar, în special pe piața din București, zona de nord și cea adiacentă autostrăzii A3. Atria Urban Resort este al treilea proiect imobiliar în care EVERGENT Investments investește în București.

CITYRING PROPERTY – Compania este în proprietatea oamenilor de afaceri Liviu și Eugen Lepădatu, cunoscuți pentru dezvoltarea afacerii Tornado Sistems, pionier în tehnologia rețelelor de calculatoare din România și una dintre cele mai mari companii de distribuție de calculatoare. Inginer de profesie, Liviu este și fondatorul Ken Academy, o academie de business pentru copii.

Spațiile verzi interioare sunt sufletul fiecăreia din cele 4 etape de dezvoltare. Aici copacii cresc odată cu copiii, iar rezidenții își dezvolta comunitatea proprie. Copiii aleargă prin tuneluri de sălcii și alunecă pe tobogane integrate în mediul înconjurător, intrările în clădiri sunt anunțate de arcade de glicină sau ronduri cu arbuști și flori, iar intimitatea grădinilor apartamentelor este asigurată de coline înverzite sau de garduri vii. Fiecare fază a proiectului include o piscină unde rezidenții au ocazia perfectă pentru a se întâlni și cunoaște mai bine.

Atria Urban Resort este mai mult decât un adăpost, este o alianță între familii care au aceleași valori. Pe lângă facilități precum locuri de joacă, piscină, alei pietonale, sau spații special amenajate unde copiii pot interacționa cu natura, ansamblul beneficiază de un Community Manager cu rolul de a sprijini comunitatea în formare. Programul de comunitate include ateliere și întâlniri moderate, scopul acestora este ca viitorii locatari să se cunoască și să creeze o structură familială prin ‘place-making’.

Facilitățile ansamblului le asigură rezidenților un standard superior de calitate, transformând spațiile de locuit în comunități de familii interconectate, un echilibru între vecini, natură și spații individuale.
Această investiție menită să creeze comunități este susținută de renumitul administrator de fonduri de investiții, EVERGENT Investments, listat la Bursa de Valori București. Siguranța și angajamentul pe termen lung pe care le implică această colaborare certifică atât transparența, cât și profesionalismul proiectului Atria Urban Resort.

Eforturile comune ale investitorilor, dezvoltatorilor, echipei de arhitecți și ale contractorilor, cu toții contribuind cu expertiza și experiența proprie, converg într-o echipă cu o viziune comună puternică alimentată de pasiunea dezvoltării acestui nou concept viu, energic și diferit.
Dezvoltatorul și echipa acestuia de profesioniști asigură derularea tuturor aspectelor operaționale ale proiectului: administrative, financiare, tehnice și comerciale, integrând procesele și etapele pentru a se asigura de implementarea completă a proiectului, atât cantitativ, cât și calitativ.

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii