Atria Urban Resort – Faza 3

Ne bucurăm să vă anunțăm că cea de a treia fază este în construcție și vă întâmpinăm cu prețuri promoționale.

Vezi toate modelele disponibile în această nouă fază de proiect folosind opțiunea filtrelor și alegând FAZA 3.

Accesează prin acest link APARTAMENTE FAZA 3  și spor la cercetări!

Apartamente in constructie Sector 1

Noua etapă a proiectului va integra aceleași ingrediente pe care le-am folosit și la primele două Faze cu ceva mirodenii în plus! Clădirile armonios aranjate, cu regim de înălțime P+4 și parțial P+6, cu fațade albe, moderne și cu ferestre mari, vor înconjura un spațiu amplu care permite luminii să pătrundă în apartamentele bine compartimentate și cu suprafețe rezonabile. Totodată, bogăția de arbori și flora vor oferi o oază de verdeață și de liniște în plină agitație a orașului, parcurile complexului devenind un adevărat ecosistem, în pofida locației din sectorul 1, dar una dintre cele mai bine servite zone ale Capitalei. #Sustenabilitatea devine o forță în plus, cu clădiri nZeb.

Faza a 3-a cuprinde o varietate de garsoniere și de apartamente de 2 până la 4 camere, unele dintre ele cu grădini proprii. Diversitatea compartimentărilor, o caracteristică intrinsecă în conceptul acestui resort urban, oferă fiecărui cumpărător libertatea de a alege un model potrivit pentru bugetul disponibil și cerințele personale: de la bucătării deschise sau închise, la logii, balcoane sau terase. În total, în Faza a 3-a sunt disponibile 350 de apartamente.

Conceptul Atria Urban Resort este apreciat de specialiștii din domeniu pentru faptul că integrează regenerarea urbană și sustenabilitatea în peisajul imobiliar al Bucureștiului. Ca urmare, ansamblul a primit distincția de „Cea Mai Impresionantă Regenerare Urbană”, din partea Imobiliare.ro și a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, precum și premiul „Best Standard Residential Development”, oferit de Construction and Investment Journal – CIJ. In 2022, au fost adaugate si premiile ”Proiectul rezidențial Middle Market al anului 2021 în România” si ”Urban Regeneration Vision 2021”.

Dacă doreșți să primești mai multe informații despre Faza a 3-a, te rugăm să completezi formularul, exprimându-ti preferința pentru tipul de apartament. Pe curând!

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Date Contact

  Adresa

  • Șoseaua Chitilei 242

  Date companie

  • STRAULESTI LAC ALFA SA
  • RO36160878
  • J40/7777/2016
  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii