Design: Altfel de abordare de design

‘Alt fel’ de acasă.

Conceptul de – design: altfel de abordare de design – a pornit de la idea de a dărui soluții de amenajare clienților noștri pentru apartamentele din acest ansamblu rezidențial din Sectorul 1, ne-am gândit la posibilități financiare variate, la diversitatea fiecăruia: de personalitate și de stil de viață!

Design accesibil

Noi ne bucurăm că reușim să amenajăm apartamentele-model la Atria Urban Resort cu un concept unic de ‘bugete accesibile – impact maxim’! Prin empatie și soluții ingenioase, facem design cu o viziune care să te reprezinte, ca tu să-ti creezi un ‘altfel’ de acasă, la tine acasă. Conceptul este gândit cu un buget realist pentru zilele noastre și profită de faptul că la Atria majoritatea apartamentele disponibile, daca nu chiar toate, beneficiază de 5% TVA. Așadar, amenajările se realizează profitând de acea reducere de 14% din valoarea apartamentului, acei bani economisiți din TVA-ul care deseori este de 19%!

Liria Themo, colega noastră, crează conceptele de amenajare implementate în apartamentele-model cu gândul la posibilitățile cumpărătorilor,

unii la început de drum și cu bugete limitate, dar rezultatele te vor surprinde! 

Fă rai din ce ai! 

 

Repede și ușor

În primul rând, ne dorim ca aceste amenajări cu un altfel de abordare de design să fie ușor de executat. Apartamentele din complexul Atria sunt gata finisate. Materialele folosite sunt de calitate superioară, în culori neutre, pentru a putea fi incorporate cu ușurința în orice stil de amenajare, de la Boho Chic, la Clasic, la POP-ART, cu tendințe mai minimaliste sau moderne, până la Industrial sau cel Românesc. Nimeni nu iși dorește să se apuce de lucrări majore într-un apartament nou. Așadar, tema pentru noi a fost ca orice intervenție sa fie ușor de implementat!

Design: Altfel de abordare de design cu grija de buget

Bucuria pe care o simte cumpărătorul imediat după semnarea actelor este urmată de dileme de amenajări dar și de buget. Cu toții ne dorim să locuim într-o casă scoasă din revistele de specialitate dar cum să reușești când există și o limită de buget. Tema a fost definită în așa fel ca oricare amenajare să se încadreze în 14% din valoarea apartamentului cu tot cu electrocasnice (de la firme apreciate și recunoscute). Aceste amenajări includ toate elementele din apartamentele model: mobila, tapetul, corpurile de iluminat, ghivecele și prosoapele, draperiile, cuverturile, absolut tot.

Lista de cumpărături cu prețuri și furnizori

Iți place un design mai mult ca altul? Nu este problemă! Vrei să le combini? Liber la creativitate; pune-ți amprenta prin stilul tău personal. De aceea și spunem: altfel de abordare de design! Noi îți dăruim lista, punct ochit, punct lovit! Îți economisim din timp și din efortul de a găsi produsele alese!

Design-ul ți-l oferim cadou. Nu rămâne decât să-l implementezi.

Descoperă conceptele create de Liria Themo în blogurile scrise de ea: Românesc Industrial, POP-ART, sau Hamptons și programează o vizită să vezi rezultatul apartamentelor model din Faza 2! 

*Conceptele sunt create special pentru Atria Urban Resort și acoperă trei scenarii: un studio, un apartament de 3 camere și altul de 2 camere. Costul de implementare nu depășește 14% din costul total al apartamentului. Opțiunile și deciziile privind implementarea conceptului aparțin în totalitate clientului. 
Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii