Cine suntem noi, Atria Urban Resort

Compania Cityring și EVERGENT Investments, sub entitatea Străulești Lac Alfa, sunt partenerii care dezvoltă apartamente noi în ansamblul Atria Urban Resort, situat în nord-vestul cartierului Bucureștii Noi (în zona Lacului Străulești cu acces din Șoseaua Chitilei). Împreună îmbină o rețetă de succes, între un fond de investiții de încredere, puternic și respectat, dar și de o viziune de detaliu și atenție așa cum se acordă în afacerile de familie. Complexul rezidențial Atria Urban Resort, o dezvoltare rezidențială încadrată în Sectorul 1, se construiește cu simț de răspundere față de oameni și de natură.

Acasă într-un „Alt fel de București”

Echipă constructori-dezvoltator Atria Urban Resort

Sub sloganul Alt fel de București, conceptul Atria Urban Resort a pornit de la o idee ambițioasă, cea de a construi un cartier uniform și corect sistematizat, aerisit, care să ofere locuitorilor o desprindere din densitatea și agitația orașului fără a pleca din mediul capitalei, adresa poștală rămânând, așadar, în Sectorul 1.

Atria Urban Resort propune un loc unde vor crește copaci cu posibilitatea de a se dezvoltă armonios și pe înălțimi mari, astfel încât, în câțiva ani, clădirile să fie preluate de coroanele arborilor și aleile umbrite de frunzișul lor. Cum spune și Nicolas Triboi, peisagistul francez „rătăcit” pe meleagurile României și îndrăgostit de pădurile noastre carpatine, proiectant peisagist al ansamblului:  „Nu venim cu niște tufe de tuia, ci creăm un ecosistem prin jocuri topografice și folosind plante spontane și indigene.” La Atria ne-am propus să creștem copaci și calitatea vieții!

Acest Alt fel de București se definește prin dorința dezvoltatorilor de a seta un prag de profesionalism în mediul construcțiilor de apartamente din capitală și este catalizatorul prin care dezvoltatorii au creat acest proiect. ‘Masterplan-ul’ care stă la baza complexului proiectului de urbanism a fost executat de către JTP London, specialiști din Anglia, țară cu tradiție în domeniul urbanismului. Domeniul amenajării teritoriului, dezvoltarea socială și comunitară și amenajarea peisagistică reprezintă o noutate pentru România, de aceea și decizia acestei colaborări.

Timp de câteva săptămâni, echipa din Londra, alcătuită de arhitecți, proiectanți urbaniști, peisagiști, graficieni și ingineri au lucrat împreună, consultând autoritățile locale, specialiști ai companiilor de stat și private de rețele și utilități și numeroși reprezentanți din mediul constructorilor, arhitecți și antreprenori locali, pentru a livra un proiect de urbanism gata aliniat la cerințele orașului. Eficacitatea și eficientizarea proiectului au fost puse pe primul loc, acestea fiind condiții esențiale de întrunit pentru acest Alt fel de București.

Având această dorință de a crea un cartier cu totul diferit, dezvoltatorul, împreună cu arhitectul proiectului, Silviu Mihăilescu, a ales să reducă densitatea construcțiilor deși avea posibilitatea de a construi mai aglomerat conform documentațiilor urbanistice ale terenului.

Pe lângă faptul că vorbim de o densitate mai mică a blocurilor, acestea au un regim de înălțime preponderent P+4 cu lifturi, exceptând blocurile spre șosea care au regim de P+6 și spații comerciale la parter. Din nou, altfel. Atria Urban Resort nu este, totuși, altfel de dragul de a fi altfel, ci pentru a conferi intimitate, confort și siguranță.

E drept, nouă hectare permit atingerea acestui obiectiv.  Scara proiectului, care în final va fi de aprox. 1.400 de apartamente noi, permite ca toate clădirile să beneficieze de grădini interioare, locuri de parcare supraterane, de o arhitectură armonioasă ce amintește de complexele de vacanță, cu proporții corecte și distanțe mari dintre clădiri, acces direct din Șoseaua Chitilei, bulevard cu patru benzi, două pe sens si acces facil către Soseaua de Centura.

Este un cartier independent multi-fazat, conectat la utilitățile orașului care nu afectează înfățișarea unor cartiere istorice, prima fază a proiectului a fost dată în primire locuitorilor la începutul anului 2020. Cea de a doua fază este finalizată cu 398 de unități (studiouri, 2-3-4 camere). A treia fază este în curs de construire.

Acestea sunt valorile pe care se bazează acest proiect și acestea sunt atributele Atria Urban Resort. Alt fel de București.

Așteptăm cu drag să te cunoaștem dacă și tu vrei un Acasă construit cu filozofia și ambițiile Atria:

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Condiții și modalități de cumpărare a apartamentelor

  Condițiile și pașii pentru cumpărarea unui apartament

  Faza I, imobilul în formă de U care crează o curte interioară de 2,000mp, este alcătuită din 4 corpuri de P+4, fiecare cu lift și două intrări. Deja construite, atât studiourile cât și apartamentele de 2 și 3 camere sunt puse spre vânzare direct de dezvoltator și fără comisioane suplimentare. Intrați pe galeria noastră pentru a vedea imagini cu amenajările apartamentelor sau fațadele clădirilor.

  Faza II, este proiectată folosind același concept, prin care clădirea permite un ecosistem ferit pentru un parc interior și un loc pentru intimitatea comunitatății.

  Pașii premergători unei achiziții sunt deseori similari pentru toți cumpărătorii. Vizită la fața locului este momentul de cunoaștere cu echipa Atria Urban Resort care sprijină cumpărătorii în analiza nevoilor lor, prezentând opțiunile disponibile pentru vânzare dar și ca împărțiri, dotări și suprafețe, expunere sau localizare pe plan.

  În momentul în care clientul și-a ales apartamentul dorit are două opțiuni:

  1.Semnează o  CONVENȚIE PENTRU REZERVARE și achită o TAXA DE REZERVARE, asigurându-se astfel, că apartamentul ales nu va fi contractat de alt client și că prețul de achiziție va rămâne cel stabilit prin CONVENȚIE. În termen de aproximativ două saptămâni (termenul poate fi negociat și prelungit în funcție de preferințele clientului) va trebui să semneze o PROMISIUNE DE VÂNZARE.

  2.Semnează o PROMISIUNE DE VÂNZARE (ANTECONTRACT) în formă autentică și achită un avans de minim 10% din valoarea apartamentului.

  În ambele cazuri, atât în vederea clarificării eventualelor nelămuriri cât și pentru perfectarea tranzacției, clientul va fi asistat de departamentul comercial și juridic.

  Actul final de vânzare/cumpărare (CONTRACTUL DE VÂNZARE) se semnează după finalizarea tuturor lucrărilor și intabularea apartamentelor.

  Modalități de plată

  Echipa Atria va sprijini clientul în alegerea celei mai bune modalități de plată: CREDIT IPOTECAR sau echivalentele programului PRIMA CASĂ.

  Faza I este finalizată, iar apartamentele cumpărate s-au predat începând cu finalul lunii Ianuarie 2020. Prima faza cuprinde 160 de apartamente de tip studio, 2, și 3 camere. Cei care au ales Atria formează deja o comunitate!

  Faza 2 care totalizează 398 apartamente este gata, mai multe imagini pot fi găsite în galerie. Aceasta cuprinde întreg mixul de apartamente de la studio-uri, 2, 3 și 4 camere, poze interioare și exterioare.

  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii