Turul virtual al curții interioare din Faza 1 – Atria Urban Resort

Accesează turul virtual din curtea interioara faza 1 de la Atria Urban Resort. Veți vedea de ce noi spunem că parcurile centrale sunt inima comunității, cu un peisaj jucat și verde care sunt create prentru a oferi rezidenților un trai relaxat și protejat de agitația orașului. Spațiile verzi de la Atria reprezintă un întreg ecosistem care cuprinde arbori precum magnolii, dar și alți copaci seculari, printre care se numără copacul de Mătase Persan, Frasinul, Arborele Pagodelor sau Tulipanul, o specie rar întâlnită în România, cu flori asemănătoare lalelelor. De asemenea, mai există garduri vii și pergole pentru plantele urcătoare din specia Glicina (Salcâmul Japonez sau Wisteria Floribunda). Arborii, în timp vor umbri piațetele, vor ascunde distanțele mari dintre clădiri și nu în ultimul rând vor oferi mai multă intimitate piscinelor. Acest dialog dintre clădiri și natură prinde viață și îmbunătățește calitatea vieții de zi cu zi din cartier.

Cei care aleg un apartament la Atria au posibilitatea de a se muta într-o zonă cu o densitate mai mică, un complex diferit și echilibrat, care îmbină confortul și siguranța cu spațiile verzi, grădinile interioare, locurile de parcare și arhitectura bine structurată. Vă asigurăm că la fața locului vă veți minuna dar până veniți la Atria vă puteți bucura și de turul virtual din curtea interioara faza 1 pe ecranul calculatorului sau pe telefon!

Contactează-ne. Te așteptăm în vizită sau🌈 cere o vizionare – online.

Ai văzut și turul virtual al apartamentului model Hamptons?  Află ce materiale și finisaje am ales, alegeri cu aroma oceanului Atlantic!

Descoperă Atria Urban Resort si pe Facebook sau Instagram.

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Date Contact

  Adresa

  • Șoseaua Chitilei 242

  Date companie

  • STRAULESTI LAC ALFA SA
  • RO36160878
  • J40/7777/2016
  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii