Contact Atria Urban Resort

Lasă-ne datele tale completând formularul de mai jos sau scrie-ne pe contact@atriaresort.ro .

Te așteptăm la biroul nostru de vânzări din complexul Atria – la apartamentul 6 din Faza 1. Vizionările se fac în baza unei programări și se vor efectua cu respectarea tuturor regulilor de igienă, prevenție și protecție reglementate pentru situația curentă.

🌈 #mergem inainte și ne bucurăm de succesul Fazelor I & II și de comunitatea ce se formează la fața locului cu noii proprietari!

Dacă totuși vrei să stai acasă dar și să vizitezi Atria, programează o întâlnire cu cineva din echipa noastră prin video – conferință.

Îți aducem Atria mai aproape 🙂 Pe curând!

  Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

  Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

  Date Contact

  Adresa

  • Șoseaua Chitilei 242
  • BUCURESTI, SECTOR 1

  Date companie

  • STRAULESTI LAC ALFA SA
  • RO36160878
  • J40/7777/2016

  Complexul Atria Urban Resort este un ansamblu rezidential modern de blocuri noi situat in Bucuresti, Sectorul 1. Pentru a consulta ofertele noastre de vanzari apartamente si studiouri din cadrul cartierului rezidential, accesati sectiunea „Apartamente” din meniul site-ului.

  DEZVOLTATORUL isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

  Mai multe detalii

  Suprafata utila publicata pe site este prezentata asa cum a fost furnizata de catre proiectanti si are la baza proiectele de arhitectura ale fiecarui corp de cladire. Este posibil ca intre suprafata publicata si suprafata finala sa existe diferente care se pot datora mai multor factori: mici diferente datorate aplicarii de finisaje sau rigips, efectuarea de modificari arhitecturale, alte cazuri neprevazute, etc.

  Mobilierul si decoratiunile existente in imaginile de promovare ale apartamentelor sunt cu titlu de prezentare, nefiind incluse in dotarea apartamentelor.

  Comision 0% : DEZVOLTATORUL nu percepe niciun comision de la cumparatorii potentiali.

  Oferte prezentate pe site : orice tipuri de oferte sunt valabile numai in limita stocului disponibil. Pentru a afla stocul disponibil este necesara contactarea directa a reprezentantilor de vanzari. Din motive tehnice si obiective, legate de actualizarea si modificarea foarte rapida a ofertelor, este posibila ca publicarea exacta a cantitatilor disponibile la un moment dat sa fie neactualizata sau eronata.

  Vizionări

  Premiile obținute de Atria Resort

  premii