Conceptul de amenajare creat de Omid Ghannadi pentru Atria

Autor:    Actualizat: 14.04.22

Omid Ghannadi, Arhitect, Designer

Despre simplitate și confort cu Omid Ghannadi, Arh., Designer de Interior

La Atria Urban Resort vrem să creăm spații speciale pentru tine. Un alt fel de acasă, pentru un alt fel de București. Acest lucru ne-a inspirat să colaborăm cu cei mai renumiți designeri de interior pentru a dezvolta conceptul de amenajare al viitoarei tale case. Unul dintre designerii cu care am colaborat este Omid Ghannadi, recunoscut pentru stilul său fresh. Am discutat cu Omid despre provocarea Atria Urban Resort, de a gândi un alt fel de design pentru un alt fel de viață, despre cum vede designul și ce l-a atras la conceptul pe care l-a creat.

Design apartament Atria

A: Cum vezi locuirea în București? Cât de greu este să-ți faci din capitală ”acasă”?

Omid: Cred că cei din București sunt bombardați de un haos vizual. În oraș stilurile sunt amestecate, fără noimă. De aceea cred că apartamentele trebuie să fie puțin ieșite din comun, o ieșire din acest haos vizual. Și asta m-a inspirat pentru Atria Urban Resort.

A: Cum crezi că trebuie să fie ”un alt fel de acasă”?

Omid: Când ajungi la acest ”alt fel de acasă” trebuie să fie ca o evadare, să ai elemente atractive, care să te înveselească. De exemplu un interior aerisit, care să-ți dea acel plus de energie de care ai nevoie pentru a trăi frumos. Interiorul casei tale să fie ca o ridicare a limitei estetice, să creeze o bucurie senzorială imediat ce intri pe ușă.

A: Care sunt elementele-cheie ale conceptului creat de tine?

Omid: Am plecat de la stilul nordic, scandinav atât de apreciat pentri că elimină practic gustul personal și ridică decența vizuală. Dar l-am interpretat astfel încât oamenii să se încarce cu energie când ajung acasă, să fie stimulați. Am încălzit puțin atmosfera, ca pentru zona noastră de lume, prin schema cromatică și printr-un cadrul mai vesel.

  În această idee, de plus de energie, am gândit acel tapet floral, botanic, care iese puțin din normele estetice ale designului nordic.

Dormitor cu tapet floral

 Un alt element pe care am pus accent a fost să aduc activitatea familiei în zona centrală. Să creez un nucleu de armonie, unde oamenii să poată comunica, indiferent de activitate. Mi-am imaginat o familie foarte apropiată, unită – o locuire călduroasă. Oameni simpli, fără pretenții, care vor o casă de care să se bucure, nu pe care să o etaleze.

A: Care crezi că este rolul designului de interior în zilele noastre?

O: Cred că designul gândit pentru oameni este cel care-ți aduce simplitate și confort. Atunci când ești înconjurat zilnic de obiecte frumoase, nu ai cum să nu te simți bine. În esență, designul gândit pentru oameni asigură un mod de viață decent, civilizat, ancorat în timpurile noastre.

Design masă micuță cu lustră

Bucură-te de conceptul de interior creat de Omid Ghannadi la tine acasă!

La achiziționarea unui apartament de 3 camere de la Atria Urban Resort primești cadou din partea noastră conceptul creat de Omid și toate resursele necesare pentru implementare (furnizori, costuri etc.). Costul de implementare este de aprox. 13% din valoarea apartamentului, iar decizia privind modul de implementare îți aparține.

Citește despre conceptul Atria Urban Resort aici. Viziteaza apartamentul model și descoperă amenajarea lui Omid.

Rezervă vizionare la: 0751 299 402

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii