NOU! SelfStorage: Soluții de depozitare prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 25.02.24

Inchiriază o boxă în apropiere de casă

Ofertă specială SelfStorage: Soluții de depozitare prin ATRIAvantaj

Suntem încântați să vă introducem cel mai nou partener din programul nostru: SelfStorage: Solutii de depozitare prin ATRIAvantaj pentru rezidenții Atria Urban Resort pe care îi găsiți la locația din Bulevardul Poligrafiei! Suntem bucuroși să vă anunțăm că ne-au oferit un discount exclusiv de 10% pentru serviciile SelfStorage de depozitare.

Este momentul perfect să vă eliberați spațiul de acasă și să beneficiați de 10% discount pentru soluțiile partenerilor noștri SelfStorage!

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare în apropierea cartierului Atria, SelfStorage vă pune la dispoziție boxe de diferite dimensiuni, securizate și dedicate afacerilor cât persoanelor fizice.

Iată câteva beneficii pe care le întâlniți la SelfStorage unde vă puteți depozita bunurile:

Sisteme de supraveghere 24/7: Siguranța este prioritatea supremă, așa că aveți liniștea că bunurile dvs. sunt în siguranță în orice moment.

Închiriere simplă și convenabilă online: Procesul de închiriere este rapid și ușor, puteți face rezervarea direct de pe site-ul SelfStorage în doar câteva minute.

Boxe de dimensiuni diferite: Vă oferă o varietate de dimensiuni de boxe, astfel încât să puteți găsi cu ușurință spațiul perfect pentru nevoile dvs. de depozitare.

Temperatură optimă: Depozitarea este realizată în condiții optime de temperatură,  bunurile dvs. sunt protejate împotriva deteriorării.

Este important să scăpați de lucrurile care ocupă spațiu în casa dvs., fie că este vorba de mobilier vechi, obiecte neutilizate sau alte lucruri care vă încarcă mediul de trai. Cu SelfStorage, puteți avea un spațiu suplimentar și mai multă ordine în viața dvs.

Boxe de depozitare la SelfStorage din Bulevardul Poligrafiei

Pentru mai multe informații și pentru a profita de oferta specială, nu ezitați să-i contactați la numărul de telefon: 0372933896 sau să accesați site-ul selfstorage.ro pentru a face o rezervare.

Mulțumim celor de la SelfStorage pentru această ofertă exclusivă pentru rezidenții nostri!

Disclaimer: Fiind o ofertă exclusivă, vă rugăm să faceți dovada că sunteți rezident Atria Urban Resort: actul de proprietate sau contractul de închiriere. Mulțumim! SelfStorage: Solutii de depozitare prin ATRIAvantaj

Puteți intra aici pe Self-Storage

Vedeți și alți parteneri ATRIAvantaj

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii