NOU! Lolonyo – Buchete de flori prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 19.02.24

Claudia vecina noastra din ATRIA- micuta florareasa

Micuța Florăreasă – Buchete de flori prin ATRIAvantaj pentru vecini doritori și nu numai!

Bună, eu sunt Claudia sau “fata cu florile”, așa cum mai aud câteodată și sunt vecina ta din Atria și doresc să vă ajut cu buchete de flori prin ATRIAvantaj! Probabil mă știi deja, poate m-ai văzut pe aleile din Atria cu telefonul într-o mână pozând un aranjament floral ridicat în cealaltă sau poate te bucuri de buchețelele create de mine, oferite de de echipa Atria și distribuită de vecini de 8 martie. Ce fac eu? Creez buchete de flori, flori proaspete sau chiar decoruri pentru evenimente speciale și primesc la schimb bucurie prin zâmbetele voastre! Florile mereu au deschis un portal spre prietenii noi sau spre oameni pe care îi iubești, admiri sau apreciezi. Așadar, dacă vrei să faci o surpriză cuiva drag și să-i oferi un buchet de flori sau un aranjament unic, Lolonyo e aici pentru tine. Iar dacă vrei să te răsfeți și să ai flori mereu în casă, sub forma unui abonament lunar ori poate alegând un décor unic în diferite perioade ale anului, contactează-mă; e atât de ușor fiind vecina ta aici, în Atria.

Lolonyo - Buchete de Flori prin ATRIAvantajAranjamente florale evenimente specialeBuchete și aranjamente florale pentru evenimente specialeBuchete și aranjamente florale pentru evenimente speciale nunti botezuri aniversari

Și, bineînțeles, pe langa buchete de flori, eu cu Lolonyo, te pot ajuta în orice locație cu decoruri pentru evenimentele tale private:

nunți, botezuri, zile de naștere sau petrecerile cu colegii.

Poți spune ‘Lolonyo — hai cu florile la ușa mea’!

Code de discount pentru rezidenții Atria Urban Resort cu livrare la usa
Flosește codul ”ATRIA10” pentru 10% REDUCERE la comanda ta:

buchete de flori, aranjamente, evenimente private

PS: livrarea e GRATUITĂ 🙂 și nu uita! Diferite flori sunt placute de diferiți oameni. Spune-mi povestea ta pentru a crea ceva cât mai personalizat!

 

Mă poți urmări și pe contul meu de Instagram Lolonyo Events

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii