Lumea de Poveste – prin ATRIAvantaj

Autor:    Actualizat: 15.02.24

Vecinii noștri și lumea lor prin ATRIAvantaj

Lumea de poveste se alătura programului ATRIAvantaj și oferă locatarilor Atria Urban Resort un discount suplimentar de 10%. Discount-ul se aplică la inserarea codului de reducere “atria” direct pe site-ul nostru. Bonus, rezidenții complexului pot beneficia de ridicare personală gratuită din cadrul complexului Atria Urban Resort pentru toate cărțile din ofertă.

Beneficiu Rezidenti Atria Urban Resort la Lumea de Poveste

Hai să ne cunoaștem!

Lumea de Poveste este creată de o echipă tânără și dinamică. Profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea sunt atuurile noastre. Împreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile companiei.

Lumea de Poveste adună într-o singură platformă de vânzare o multitudine de carți pentru copii (manuale și auxiliare școlare, povești pentru copii, cărți educative, cărți de colorat) și adulți (beletristică, ficțiune, SF) de la edituri consacrate.

Citiți copiilor!

Diversitatea cărților pentru copii este un pilon pentru părinții care doresc conturarea pasiunii pentru lectură și educația prin citit încă din primul an de viață, iar cărțile de parenting vin în sprijinul lor, facilitându-le începuturi mai liniștite și mai frumoase.

Articole pentru părinți și copii

Gama de articole pentru pitici și mămici la prețuri exclusive (accesorii transport bebe, cărucioare, scaune auto, termometre, cântare, cădițe, aparate aerosoli, sterilizatoare, încălzitoare și termosuri, biberoane, căni și pahare, boluri și farfurii bebelusi,etc.) întregesc oferta noastră.

Găsești și jucării pentru copii

Jucăriile sunt din cele mai diverse și axate pe dezvoltarea copiilor începând de la 0 luni: jucării educative (memorie și inteligență), jucării de exterior (biciclete, trotinete, triciclete), jucării bebeluși (Lamaze, Fisher), jocuri de construcție (Lego), jucării de pluș, mașinuțe, etc.

 

Pentru a accesa site-ul poți da click aici, sau accesează pagina de pe Facebook!

Facebook LumeadePoveste

 

Sursa foto: Lumea de Poveste

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii