HOMELUX prin ATRIAvantaj- Produse inspirate pentru casa ta

Autor:    Publicat: 17.03.22

HOMELUX, prin ATRIAvantaj, vă propune tot ce aveți nevoie pentru casă într-o plajă de prețuri extinsă cu un discount de 10%!

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare, astfel că produsele sunt grupate pe site în funcție de acest aspect.

Produsele Homelux au un design atât de inspirat încât își depășesc statutul de necesitate și se transformă în elemente decorative de impact.

Găsiți întreaga gamă de produse pe site-ul homelux.ro și în cele patru magazine: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6), Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Clienții Atria Urban Resort beneficiază de 10% reducere atat la mobila living, dormitor, bucatarie, baie, terasa si gradina, cat si la gama de scaune, canapele, covoare, decorațiuni, textile și corpuri de iluminat din oferta HOMELUX, prin ATRIAvantaj.

Descoperă produsele HOMELUX folosite în apartamentele model de la Atria în galeria noastră!

Produse deosebite când ai nevoie de un accent unic pentru casă

”Eu mereu am gasit lucruri deosebite la Homelux, de la corpuri de iluminat, la covoare, la piese de mobilier si m-am bucurat sa le folosesc in amenajarile de la Atria! Ofertele celor de la Homelux sunt competitive si gasesti o varietate de stiluri care sunt usor de integrat in designul interior. Imi plac foarte mult veiozele care au si rafturi, perfecte pentru a fi folosite ca noptiere! Seturile pentru pat sunt de calitate foarte bune, am cumparat decoratiuni pentru dining si apreciez foarte mult sectiunea de produse design, numai bune pentru a da un accent unui colt de camera.

Va recomand sa parcurgeti toate meniurile de pe website, cu siguranta veti gasi ceva pentru casa! Spor la amenajare si cumparaturi!” Liria Themo

 

Homelux partener ATRIAvantaj

Beneficiați de parteneriatele ATRIAvantaj, pentru voucher luați legatura cu reprezentantul Atria prin care ați achiziționat apartamentul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: HOMELUX

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii