Salina Flori de Sare – prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 13.09.23

Cea mai mare Salină MultiFuncțională din București – prin Atriavantaj

 

Salina Flori de Sare se alătura programului ATRIAvantaj și oferă gratuit a doua sedință în baza codului QR cu oferta special concepută pentru locatarii ansamblului rezidențial Atria Urban Resort. O ofertă atât de prietenoasă încât aceștia se pot bucura împreună cu prietenii lor de beneficiile și facilitățile Salinei Flori de Sare 🙂 Cuponul are termen de valabilitate limitat, astfel dacă locuiești la Atria află toate detaliile și programează-ți prima vizită la Salina MultiFuncțională – un concept nou pentru un hub de activități care aduce plus valoare funcționalității prin beneficii de sănătate și wellbeing.

 

„Ești creativ, te relaxezi și respiri sănătate într-un spațiu creat doar pentru tine.”

hub de activitati in salina bucurestiSalina Multifunctionala Bucuresti

 

Salina Flori de Sare are o suprafață de 80 mp și este împărțită în 2 săli distincte. Spațiul a fost compartimentat pentru a putea găzdui atât copii cât și adulți. Sala multifuncțională poate primi aproximativ 25 de persoane și poate fi amenajată pentru diverse activități pe timpul terapiei saline.

Care sunt avantajele salinoterapiei?

  1. Salinoterapia este un tratament natural, eficient, care se desfășoară într-un mediu de aer salin controlat.
  2. Salinoterapia sau terapia cu sare este o metoda terapeutică naturală, ce presupune inhalarea aerosolilor salini, folosită în scopul de a trata diverse patologii, în principal pe cele respiratorii.
  3. Salinoterapia este, de obicei, împărțită în metode uscate și umede, în funcție de modul în care este administrată sarea.
  4. Noi oferim terapie cu aerosoli salini uscați, generați de un echipament medical foarte performant, numit halogenerator, care macină mecanic sarea în particule microscopice, de diferite diametre, între 1 si 10 microni, dispersându-le uniform în aerul din încăpere.
  5. Particulele de sare grosiere au efect doar în cazul infectiilor căilor respiratorii superioare, iar cele cu dimensiuni sub 5 microni au capacitatea de a pătrunde adânc în căile respiratorii inferioare, acționând până la nivel alveolar.
  6. În încăperea destinată terapiei , mediul este hipersalin prin concentrația mare de NaCl generată de halogenerator, care poate atinge valori de până la 25 mg/m³ , în funcție de programul ales. În salinele naturale, concentrația de sare din aer nu depășește 2 mg/m³.
  7. Prin nivelul ridicat de salinitate pe care îl asigurăm, o ședintă de tratament durează doar 45 de minute, interval optim pentru a inhala cantitatea necesară de aerosoli în vederea atingerii scopului terapeutic urmărit, ceea ce echivalează cu 4-5 ore petrecute într-o salină naturală sau o zi întreagă petrecută la mare.
  8. O salină activă este sterilă din punct de vedere microbiologic, constituind un mediu ostil oricăror bacterii, virusuri sau fungi, deoarece în sare nu trăiesc niciun fel de agenți patogeni.
  9. Pe lângă toate acestea, avem un sistem modern și performant de ventilație care permite exhaustarea aerului viciat/respirat precum și introducerea de aer proaspăt din exterior după fiecare ședință și aerisire naturală și dotare cu lămpi UV pentru dezinfecția aerului.
  10. În decursul unei ședințe de 45 de minute petrecute la noi o persoană adultă inspiră o cantitate de maxim 9 mg de sare. Aceste cure de haloterapie, prin absorția de aerosoli salini în organism, nu influențează cu nimic necesarul de sare al organismului, deoarece reprezintă o cantitate insignifiantă in raport cu necesarul zilnic de sare recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii care este de 3000-5000 mg/zi (3-5 g/zi).

 

 

Sursa foto: Salina Flori de Sare

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii