NOU! Clinica Dr. Șerban : Stomatologie București în Sectorul 1 prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 01.03.24

Cabinetul Dr. Șerban in Sectorul 1 tehnologii de ultima generatie

Clinica Dr. Șerban cabinetul de stomatologie din Sectorul 1

Descoperă îngrijirea dentară de ultimă generație la clinica Dr. Șerban, cabinetul de stomatologie din Sectorul 1, acolo unde de peste două decenii, se împletesc experiența si cele mai recente progrese în stomatologia modernă. Cu un angajament față de pacienți, echipa noastră de specialiști se asigură că de fiecare dată drumul tău către dantura perfectă este caracterizat de precizie, inovație și tratamente personalizate.

Clinica Dr. Șerban Sector 1

Echipament stomatologic de ultima generație

Servicii oferite:

Îți oferim servicii de profilaxie, protetica, implantologie, extracții, parodontologie, chirurgie dentară, terapie restaurativă, terapie endodontică, radiologie dentară și altele.

Zâmbetul este o modalitate foarte simplă de a comunica, de a întâmpina o persoană și de a stabili relații durabile. Dacă zâmbetul tău nu este perfect, noi suntem cei care te putem ajuta cu adevărat. Oferim servicii stomatologice la standarde cât mai înalte, motiv pentru care, întreaga noastră echipă îți stă la dispoziție cu tehnici și cunoștințe moderne, necesare pentru a rezolva orice caz.

Dr. Alexandru Marius Șerban:

‘Indiferent de problemă, la noi veți găsi o rezolvare. Suntem profesioniștii pe care oricine îi caută, dovadă stau miile de pacienți care ne-au trecut pragul și care au plecat de la clinică mai siguri pe sine, zâmbind larg.’

Dr. Anca Șerban:

‘Lucrez aici cu sufletul, pentru a ajuta pe oricine. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu salvarea pe care o caută pacienții, fac orice lucru cu pasiune și mă implic total, pentru a oferi de fiecare dată cele mai bune soluții.’

Ai încredere în cei peste 20 de ani de experiență, pentru a-ți oferi un zâmbet încrezător. Te așteptăm!

Prețuri preferențiale pentru rezidenții Atria pentru servicii stomatologice.

Sună acum pentru a obține o consultație la 0758.074.415

Preturi preferentiale la clinica stomatologica pentru rezidentii Atria prin ATRIAvantaj

Puteți intra aici pe Website-ul Clinica Dr. Șerban

Daniel Danielopolu 36, Ap.3, Parter
București, Sector 1 (Zona Herăstrău)

Vedeți și alți parteneri ATRIAvantaj

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii