evoMAG Partener ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 05.09.22

Oferte pentru rezidenții Atria de la evoMAG.ro prin ATRIAvantaj

evoMAG.ro, unul din cei mai mari jucatori e-commerce de electronice si electrocasnice pe piata din Romania este acum noul Partener ATRIAavantaj.

Rezidenții din Atria Urban Resort au la dispoziție o persoană dedicată cu care se pot consulta înainte de achiziție:

Madalin Eftimie

0733 966 123

madalin.eftimie@evomag.ro

În funcție de volumul comenzii și tipul produselor, Mădălin vă va ajuta să accesați discounturi speciale prin EVOMAG.

#ComunitateAtria și #evoMAG împreună!

Despre noi

Cine suntem?

Suntem echipa care administrează de 16 ani site-ul de comerț electronic www.evoMAG.ro care are în acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicații si FMCG.

Secretul și în același timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucrăm (motorul companiei) și clienții pe care îi păstrăm de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de bună calitate, garanții rezolvate mereu în regim de urgență, livrări cât mai rapide, prețul produselor cât mai bun).

👉Facilități implementate

– Notificări prin SMS: Clienții primesc SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, notele de transport pentru identificarea exactă a situației coletelor.
– Notificare eMail: Clienții primesc mail-uri cu informații exacte despre starea comenzii.
– Stocuri ONLINE: Am implementat afișarea stocurilor ONLINE în timp real pentru ca și clientul să fie cât mai informat când face o comandă, să își rezerve produsul în timp real.
– Timp exact de livrare: Se afișeaza în timp real pe pagina produsului timpul exact de livrarea a produsului în funcție de momentul când se face comanda și de metoda de livrare.
– Costuri de livrare în timp real: Se afișează în timp real în coș în funcție de adresa/localitate/județ costul transportului (se estimează chiar și greutatea produselor din coș).
– Mesagerie online: Suntem MEREU online pentru și în slujba clientului.
– Comanda online: Am redus comanda online la numai 3 pași care se parcurg în MAXIM 30 secunde. Comenzile se preiau foarte rapid !

Sursa foto: evoMAG.ro

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii