Clinica Marhaba – Oftalmologie si Chirurgie Plastică și Estetică prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 13.07.22

O clinică modernă care oferă Servicii Oftalmologice și de Chirurgie Plastică și Estetică în apropiere de Atria

Marhaba Clinic înseamnă, în primul rând, medici specialiști în  Chirurgie Estetică/Plastică și Oftalmologie care îți pun la dispoziție întreaga lor experiență în așa fel încât tu să te simți în siguranță și să te transformi într-un pacient fericit, încântat de tot ceea ce vede mai apoi în fața oglinzii. Intervențiile noastre din această clinică modernă nu sunt standardizate, ci aplicăm fiecărui pacient în parte acea soluție de tratament personalizată pentru a corecta micile imperfecțiuni. Avem peste 14,000 de pacienți mulțumiți!

Oferta Marhaba Clinic prin ATRIAvantaj

Fiind membri a comunității Atria Urban Resort dorim să extindem această invitație vecinilor și o ofertă specială de -10% la toate serviciile oferite prin Clinica Marhaba.

Clinica din apropierea casei

Clinica Marhaba se află în zona de nord, pe linie dreaptă dinspre Atria, în apropiere de Facultatea de Agronomie și cu un acces facil către stația de metrou 1 Mai, într-o clădire ultra modernă, cu cele mai performante tehnologii. Echipa noastră îi oferă pacientului o îngrijire optimă, confort, dar mai ales acel mediu primitor de care are nevoie ori de câte ori își dorește să se simtă „acasă”. Ne place să credem că pacienții noștri sunt oaspeții noștri cei mai de seamă! Pornind de la servicii de înaltă calitate și până la o atenție riguroasă acordată mediului de lucru, totul înseamnă responsabilitate, soluții viabile, înseamnă performanță, dar mai ales respect față de pacient.

Printre serviciile noastre se enumera: consultatii oftalmologice complete, investigatii paraclinice și optica medicala cu game variate de rame de vedere și ochelari de soare.

Servicii discrete pentru ‘ea’ și ‘el’ în Clinica Marhaba

Printre serviciile noastre pentru ‘ea’, enumerăm intervențiile de implant mamar, lifting și implant mamar, rinoplastie, lifting facial, abdominoplastie și liposucție, implant fesier, dar și numeroase alte proceduri non invazive. Clinica Marhaba nu se limitează la aceste intervenții, oferind și servicii pentru ‘el’, puteți descoperi oferta completă accesând și website-urile noastre de Oftalmologie și de Estetică.

Rezidenții Atria Urban Resort, prin programul ATRIAvantaj, beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile oferite de Clinica Marhaba, iar acesta este valabil și pentru optica medicala. Calificarea pentru discount se poate face la programarea consultației răspunzând la câteva intrebări simple. Ne puteți suna la 0771.455.692, iar pentru confortul pacienților, avem un program extins chiar și în weekend.

În plus, acum la lansarea ofertei către vecinii noștri, vă invităm la o consultație oftalmologică gratuită în perioada 15 Iulie – 15 August 2022.

Clinica

Aviator Popisteanu 29, Sectorul 1, Bucuresti

e-mail: marhaba.estetica@gmail.com

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii