NOU! ADE INTERIOR Home Design : amenajari cu perdele, draperii si sisteme de prindere prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 14.03.24

ADE INTERIOR HOME DESIGN decoreaza ferestrele tale

Asiguram montajul profesional al sistemelor de prindere si aranjarea perdelelor la fereastra in detaliu. Datorita experientei de peste 15 ani, ADE INTERIOR HOME DESIGN decoreaza ferestrele tale si ofera solutii de prinderi pentru toate tipurile de ferestre intalnite in proiectele locuintelor, astfel incat clientii nostri sa obtina atat functionalitate deplina cat si o estetica deosebita a amenajarii.

Numele meu este Adela Oprea, sunt specialist decorator interioare si reprezint firma ADE INTERIOR HOME DESIGN, dedicata amenajarilor cu perdele, draperii si sisteme de prindere a spatiilor rezidentiale si HORECA.

Suntem o echipa flexibila orientata spre disponibilitatea clientilor si specializata in decorarea ferestrelor. Stim cat de important este timpul, tocmai de aceea venim in sprijinul clientilor cu produse si servicii complete.

Perdelele si draperiile au o importanta deosebita in tabloul final al unei amenajari. Este esential sa pastram echilibrul intre aspectul pieselor de mobilier si tesaturile pe care le folosim la ferestre, de aceea prezentarea  materialelor are loc la locatia clientilor in urma unei programari. Analizam, propunem si alegem materialele /culorile care se potrivesc in ansamblul tuturor elementelor din spatiu. Ascultam cu atentie nevoile clientilor si suntem creativi in abordare.

Dedicata amenajarilor cu perdele, draperii si sisteme de prindere a spatiilor rezidentiale:

ADE INTERIOR HOME DESIGN decoreaza ferestrele tale

Oferim o diversitate de tesaturi si  modele ce traverseaza toate stilurile ambientale.

Suntem prezenti indiferent de locatia clientilor in tara, cu mostrare de materiale de inalta calitate ce cuprind tesaturi precum matase, in, voal, catifea, draperii blackout cu grad de opacitate 100% si multe alte tesaturi texturate sau diafane si fluide la preturi competitive. Ne bucuram sa va oferim un discount de 12% prin programul ATRIAvantaj!

Realizam masuratorile necesare pentru confectionarea impecabila a perdelelor si intocmim oferte personalizate .

Asiguram montajul profesional al sistemelor de prindere si aranjarea perdelelor la fereastra in detaliu.

Datorita experientei de peste 15 ani putem oferi solutii de prinderi pentru toate tipurile de ferestre intalnite in proiectele locuintelor, astfel incat clientii nostri sa obtina atat functionalitate deplina cat si o estetica deosebita a amenajarii.

ADE INTERIOR este despre interiorul  plin de căldură cu care venim înaintea clienților , dragoste pentru țesături, prietenie și iubitori de  frumos,  exprimat cu pasiune în fiecare amenajare a ferestrelor cu drapaje ce completează orice proiect de design.

Adela Oprea

Project manager-Specialist decorator interioare

ADE INTERIOR HOME DESIGN

adela.designhome89@yahoo.com

Puteți intra aici pe profilul Facebook

Telefon 0756 659 364

Vedeți și alți parteneri ATRIAvantaj

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii