INTERIOR MOBIL – Mobilier la comandă pentru amenajările apartamentelor prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 05.09.23

Mobilier la comandă executat de INTERIOR MOBIL – Fabrica de mobilă la Atria Urban Resort prin programul ATRIAvantaj

 

Interior Mobil – Fabrica de mobilă este o companie producătoare de mobilier la comandă. Echipa Interior Mobil execută mobilier pentru bucătării, dressing-uri, living-uri, antreuri, paturi dormitor, noptiere, riflaje decorative, mobilă baie, spații depozitare, biblioteci sau orice alte soluții de mobilier originale pentru apartamentele spațioase de la Atria Urban Resort!

Proprietarii de la Atria beneficiază de 10% reducere ⋅ consultanță gratuită ⋅ livrare gratuită ⋅ în funcție de volumul comenzii se oferă discount personalizat.

Mobila de bucatarie la comanda prin ATRIAvantaj

mobilier living la comanda prin ATRIAvantaj antreu la comanda pentru ATRIAavantaj mobilier dormitor copii prin ATRIAvantaj mobila dormitor matrimonial pentru ATRIAvantaj rijlaje decorative de la interior mobil pentru Atria mobilier la comanda baie pentru Atriavantaj

Gamă largă de produse calitative și funcționale

Interior Mobil folosește diferite materiale precum, PAL, MDF, AGT, furnir, sticlă, plăci aglomerante, metal, lemn masiv de la furnizori de top, și dispune de o gamă variată de culori și texturi. Din categoria accesorii folosesc în mare parte accesorii Hettich și sisteme de ridicare Blum.

Procesul de inspecție internă garantează nivelul ridicat al produselor lor. Au fost introduse gradual mai multe puncte de verificare a calității în fluxul de producție, unde fiecare piesă de mobilier este comparată în conformitate cu proiectele tehnice. Au preluat această abordare de la colegii germani și o numesc Quality Gates.

mobila la comanda pentru bucatarie prin ATRIAvantaj

Interior Mobil – Fabrica de mobilă vine la pachet cu experți cu peste 8 ani de experiență în domeniu pentru a oferi proiecte unice și practice. Orice produs beneficiază de 5 ani garanție și suport pe tot parcursul executării și montării.

Luați legătura cu echipa Interior Mobil la telefon +40 739 920 111 și urmăriți-le proiectele pe pagina lor de Facebook ori Instagram.

Specificați numele, corpul clădirii și numărul apartamentului dumneavoastră de la Atria pentru a beneficia de parteneriatul ATRIAvantaj ↔ Interior Mobil.

 

Vă așteptăm!

 

Sursa foto: Interior Mobil / Facebook

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii