Draft Pub -Tankeria Ursus – prin ATRIAvantaj

Autor:    Publicat: 15.08.22

Localul perfect adaptat

Draft Pub -Tankeria Ursus – prin ATRIAvantaj, este un restaurant unde găsești atmosfera aceea pe care o cauți când vrei să te simți bine cu gașca, să mănânci bine, să nu te formalizezi. Este genul de loc unde vrei să te întorci, familiar și primitor, locul unde te duci să vezi campionate și să trăiești victoriile campionilor cu tot sufletul, alături de alți susținători. 

Mâncarea depășește așteptârile (pe bune!), cu o diversitate mare și gustoasă. Berea la tank este proaspătă și fără conservanți, servită la temperatura perfectă.

Cu ce se deosebește berea la Tank?

Berea la tank este o bere proaspătă nepasteurizată care, printr-o tehnologie nouă în România, este livrată într-un timp foarte scurt direct din fabrică. Aceasta ajunge în 24 de ore din fabrică în locațiile partenere selectate (berării, pub-uri, baruri, restaurante) în care sunt instalate tancurile de bere și care pot astfel să ofere clienților o bere URSUS Tank nepasteurizată și proaspăt adusă din fabrică. Această bere la tanc are o durată scurtă de consum și un termen de valabilitate sub o lună..

Draft Pub se află la doar câteva minute de Atria Urban Resortpe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti 23-25.

Deschis la începutul anului 2019, este unul dintre  primele puburi cu bere la tank din România.

Este dotat cu sistem de lumini şi sunet, LCD TV,  DVD player, video proiector, cameră video,  internet wireless, perfect pentru evenimente corporate şi evenimente private. Adăugăm că este punctul perfect de întâlnire când vrei să urmărești meciul fără să-ți deranjezi vecinii, mergeți Draft Pub -Tankeria Ursus – prin ATRIAvantaj să-l descoperiți cu prima ocazie!

Un meniu perfect adaptat și gustos, o surpriză plăcută în apropierea ansamblului

Bucătarii au creat un meniu special,  cu preparate traditionale ca la mama acasă, dar și cu optiuni internaționale cum ar fi quesadilla picantă, sau favoritele noastre, bulete cu jalapeno (crocante, fiebinți și iuți- ca la carte!!!), aripioare, burgheri cu combinații inedite, ciorbe și pastramă cu mămăliguță, cartofi prăjiți (dar nu congelați). Chiar vă recomandăm să mergeți să descoperiți acest loc și ne bucurăm nespus de tare că am reușit să obținem o reducere pentru rezidenții Atria prin programul ATRIAvantaj!

Restaurantul dispune de 170 de locuri în cele două zone de interior.  Dar sunt și cele 130 de locuri pe cele două terase, una acoperită, iar cea din spate sub coroanele copacilor.

În fiecare zi, de luni până duminică, între orele 12.00-24.00, rezidenții Atria Urban Resort primesc 10 %*  reducere la nota de plată.

Mai există și opțiunea prin care poți să te simți ca acasă la tine la ! O idee foarte simpatică pentru cei care stau la bloc. Ți-e dor de un grătar organizat de tine? Vino la Draft Pub și poți închiria pentru câteva ore grătarul din grădina lor.

Ai 25 %* reducere la produsele pe care ți le pregătești singur, iar 10% la restul produselor.

Pentru a vizualiza meniul complet şi meniul zilei OALA BUNICII  accesează pagina Draft Pub de pe Facebook!

*Reducerea se acordă pe baza dovezii de rezident și înregistrării a numelui și a telefonului în sistemul de gestiune a restaurantului.  Pentru grupuri mai mari sau evenimente speciale, tarifele vor fi negociate separat.

Sursa foto: Draft Pub – Tankeria Ursus

Vizionări

Premiile obținute de Atria Resort

premii