NOUA CASĂ înlocuiește „O Familie, O casă” și se bazează pe programul inițial „Prima Casă”

Autor:    Actualizat: 02.05.22

Ne bucurăm să te întâmpinăm cu noile vești recent aprobate de către Guvernul României în ceea ce privește programul de credite garantate de stat în domeniul imobiliar, Noua Casa.

Noile condiții pentru programul Noua Casa

Sumele acordate și avansul

Noul plafon de creditare pentru locuințele noi, construite în ultimii 5 ani, este de 140.000€ fiind necesar un avans de 15%.

Peste 90% din apartamentele complexului rezidențial Atria Urban Resort sunt accesibile prin programul Noua Casa datorită prețurilor care se încadrează în plafonul recent majorat de autorități. Mai mult, majoritatea apartamentelor de la Atria se încadrează și în limita de 5%TVA.

Locuinte noi accesibile prin programul noua casa

Pentru locuințele vechi plafonul de creditare este de maxim 70.000€, iar avansul de 5% s-a menținut precum în programul inițial Prima Casă.

Cine poate aplica pentru programul Noua Casa?

Pentru a putea aplica pentru acest tip de creditare garantată de stat, beneficiarul trebuie să semneze o declarație pe proprie răspundere sub formă autentică potrivit căreia nu deține o altă locuință mai mare de 50 mp utili. În situația în care deține una, aceasta trebuie să fie achiziționată printr-un alt program, și nu prin programul Prima Casă.

De asemenea, condiția de înstrăinare a imobilului achiziționat prin programul recent aprobat se menține ca și în cazul programului Prima Casă: beneficiarul unei locuințe achiziționate prin Noua Casă nu o va putea vinde în următorii 5 ani.

Programul Noua Casă se adresează doar cetățenilor români.

Ansamblu Rezidential Bucurestii Noi

Condiții salariale

Cei care vor să aplice pentru programul Noua Casă trebuie să aibă un venit lunar stabil, iar valoarea necesară a acestuia este diferită în funcție de suma împrumutată și de condițiile băncilor. Pot accesa creditul Noua Casă și persoanele care au salariul minim pe economie, însă suma pe care o pot obține este mai mică decât plafonul maxim al tipului de locuință dorită.   

Când intră în vigoare programul Noua Casă

Atria Urban Resort este o opțiune minunată mai ales pentru cei care caută să facă o primă achiziție imobiliară și se pot folosi de acest credit garantat de stat, cel mai probabil începand cu data de 15 August, a.c. Ca și programele premergătoare, Prima Casă și O familie, O casă, NOUA CASĂ încurajează cumpărarea locuințelor noi, iar în curând vor intra în vigoare normele de aplicare a acestui tip de creditare.

Modalitati de creditare Noua Casa

Profită de cele mai avantajoase prețuri pentru apartamentele din FAZA 2

Ansamblul rezidențial Atria Urban Resort are un raport calitate-preț excelent oferind totodată un echilibru între aglomerația orașului și o viață liniștită, ca în vacanță!

Apartamentele din Faza 1 sunt deja locuite și cele din Faza 2 beneficiază de o varietate de campanii de promovare în acest moment, fiind în construcție. Află ce promoții sunt încă valabile!

Atria Urban Resort Promotii

 

Merită să vezi cum arată #ViațaLaAtria cu regim mic de înălțime, distanțe mari între clădiri, spații deschise și verzi, raportul calitate-preț excelent  și nu în ultimul rând cele 100 de familii mutate care formează deja #ComunitateaAtria.

Noua Casa la Atria Urban Resort

Pentru a afla dacă și tu poți achiziționa apartamentul mult dorit prin noul program de creditare Noua Casă lasă-ți datele de contact în formularul de mai. Vom reveni în cel mai scurt timp cu informațiile dorite. 

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi si sa faci parte din comunitatea Atria Urban Resort!

    Mă interesează: 2 camere3 camere4 camerestudio/garsonieră

    Prin trimiterea mesajului, vă dați consimțământul privind prelucrarea datelor.

    Sursa foto: www.atriaresort.ro

    Vizionări

    Premiile obținute de Atria Resort

    premii