Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Straulesti Lac Alfa SA (denumit in continuare ”DEZVOLTATORUL”) aplica politica de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal tuturor informatiilor personale primite prin intermediul  site-ului www.atriaresort.ro din partea utilizatorilor (vizitatori website, clienti, terte persoane ce interactioneaza cu website-ul nostru). Politica noastra de confidentialitate stabileste practicile pe care le vom folosi pentru a colecta, a utiliza, a mentine si a proteja datele pe care ni le furnizezi despre tine, precum si conditiile in care aceste date pot fi divulgate catre terti (angajati, colaboratori, operatori de marketing, autoritati, instante judecatoresti, etc.)

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica informatiilor colectate de pe orice site tert care poate avea un link catre sau este accesibil de pe website-ul nostru.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER CONFIDENTIAL SI MENTINEREA CONFIDENTIALITATII ACESTORA

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si O.U.G. nr. 13/24.04.2012, DEZVOLTATORUL are obligatia de a administra si poate colecta in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizezi dar numai cu acordul tau si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

Ce tipuri de informatii colectam

DEZVOLTATORUL poate colecta mai multe tipuri de informatii de la si despre utilizatorii site-ului www.atriaresort.ro, precum:

Care este scopul colectarii acestor informatii

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor tale.

Pentru a crea si a publica cel mai relevant continut pentru tine.

Pentru a prezenta continutul intr-un mod adecvat si eficient pentru tine si dispozitivul pe care il folosesti pentru navigare pe web.

Pentru a te informa despre noile noastre produse, oferte, stiri, sau despre modificarile aduse acestora, inclusiv direct marketing.

Pentru a realiza statistici privind utilizatorii site-ului si serviciilor noastre.

Pentru imbunatatirea securitatii si functionalitatii site-ului nostru

Pentru a-ti furniza posibilele servicii si produsele de care ai nevoie, pentru facturare si corespondenta, diupa caz.

Folosim Google analytics, un serviciu oferit de Google Inc. care genereaza statistici detaliate cu privire la traficul generat pe website-ul nostru, sursele acestui trafic, masurarea conversiilor si a vanzarilor. Google analytics foloseste cookie-uri stocate in dispozitivul tau (computer, tablet sau telefon) pentru a analiza eficient modul in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul. Informatiile generate vor fi anonimizate prin folosirea setarilor adecvate (functia “_anonymiselp()” sau o functie echivalenta) si transmise mai departe serverelor Google. Mai multe informatii despre procesul de anonimizare gasesti la https://support.google.com/analytics/answer/2763052 . Google va folosi toate aceste informatii pentru a evaluza site-ul www.atriaresort.ro, generand rapoarte despre activitatea utilizatorilor pe site in scopuri de analiza. Google poate transfera aceste informatii tertilor in caz de obligatii statutare, sau daca acel tert proceseaza date in numele Google. Poti opri oricand instalarea  si stocarea acestor cookie-uri din setarile browserului tau, descarcand si instaland gratuit optiunea Opt-Out Browser add-On.

Accesul, rectificarea sau stergerea datelor personale

Ai dreptul de a solicita in orice moment accesul, rectificarea sau stergerea datelor personale colectate de catre Straulesti Lac Alfa SA.  Pentru a vizualiza, a modifica, a obtine informatii despre cat timp vor fi stocate sau orice alte intrebari cu privire la datele tale personale te rugam sa ne trimiti un e-mail la office@atriaresort.ro.

E-mailuri de marketing

Email-urile noastre de marketing contin informatii pe care noi le consideram interesante si folositoare pentru tine, cum ar fi noutati din domeniul pietei imobiliare si al proiectelor noastre rezidentiale, oferte, promotii, stiri si sfaturi utile pentru casa ta. DEZVOLTATORUL are dreptul de a trimite e-mailuri de marketing (newslettere) doar cu consimtamantul tau. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste conditii sunt indeplinite numai atunci cand clientii aleg sa primeasca email-uri de marketing (isi exprima consimtamantul, aproba, in mod activ).

In acest sens, prin completarea formularului existent pe site-ul www.atriaresort.ro iti vei putea exprima expres opțiunea cu privire la prelucrarea datelor personale.

Ai dreptul, in orice moment, fara costuri si fara justificari, de a solicita ca DEZVOLTATORUL sa nu iti mai proceseze datele in scopuri de marketing direct. Poti face acest lucru cu un simplu click pe linkul DEZABONARE care apare la finalul fiecarui email pe care ti-l trimitem. Sau ne poti trimite un mesaj la office@atriaresort.ro. Odata ce optezi pentru dezabonare, datele tale nu vor mai fi procesate in scopuri de marketing direct.

Lista tuturor drepturilor tale odata cu adoptarea si implementarea GDPR

Prin urmare, in calitate de potential client al DEZVOLTATORULUI, ai urmatoarele drepturi:

Iti poti exercita foarte usor aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, printr-o simpla solicitare la adresa de email office@atriaresort.ro.

Rezolvarea disputelor privind politica de confidentialitate

In conformitate cu politica privind protejarea datelor cu caracter confidential, DEZVOLTATORUL se obliga sa solutioneze plangerile cu privire la confidentialitatea, colectarea sau utilizarea datelor tale personale. Daca ai intrebari privind aceasta politica, te rugam sa contactezi mai intai compania DEZVOLTATORUL la adresa de email office@atriaresort.ro. Reprezentantii companiei vor investiga si vor face tot posibilul sa solutioneze plangerile cu privire la dezvaluirea si utilizarea datelor tale personale, conform principiilor cuprinse in politica de fata.

In cazul in care aceasta solutionare nu este posibila, DEZVOLTATORUL se va adresa autoritatilor competente. Compania se angajeaza sa coopereze cu autoritatile europene pentru protectia datelor (DPa) sau/si cu autoritatile locale.

Este posibil sa ni se ceara sa dezvaluim informatii personale despre o anumita persoana in baza unei cereri legale din partea unei autoritati publice. In acest caz, respectarea de catre compania noastra a acestor principii de confidentialitate si siguranta a datelor personale poate fi limitata in masura necesara pentru respectarea obligatiilor de securitate nationala, de interes public sau de aplicare a legii si in masura permisa in mod expres de o lege, norma sau reglementare aplicabila.

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand in conformitate cu cerintele legislative sau cu principiile companiei. Te incurajam sa verifici aceasta pagina periodic pentru a ramane informat cu ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.